Fastelavn er mit navn.. Savner at gå på cafe, og det kunne denne saftige omgang fastelavnsboller hjælpe på. Du skal bruge følgende ingredienser:

“Mette Munk” fastelavnsboller, 4 for 10,-
500 g rabarber (rest fra i sommers)
1/2 dl sukker
1 tsk. vaniljesukker
1/2 dl vand
2 dl fløde
2 dl skyr
Chokolade til pynt
Guld pynt


Pisk fløden og vend skyr i til en luftig masse. Sæt på køl til det stivner. Min blev ikke stiv nok, da jeg var lidt for desperat med at få lavet kagerne. UPS. Gør gerne dette i god tid.


Bag bollerne ved 190 g varmluft i 18 minutter. Køl af.


Rabarber, vand, sukker og vaniliesukker koges i 10 min. Køl af.


Tegn dit chokolade motiv på et bagepapir, jeg lavede både kirsebær og cirkler. Pyntet med guld.


Sprøjt cremen i bollerne. Fyld rabarberkompot i midten. Låget på. En lille dut creme og choko-pynten på toppen.


Volia – velbekomme