Søsterne Grene
Surface Designer
/ Marts 2017 – Nuværende
Print, illustrationer, farver, udformning mm. af produkter til stationery, tekstiler, emballage, legetøj, festartikler, hobby, jul, påske mm.

Studiejob – OYOY Living Design
Grafisk Designer
/ August 2016 – Februar 2017
En del af et innovativt team, som dagligt har fingeren på pulsen. Ansvar er noget jeg elsker at have på mine skuldre, og derfor kan jeg godt lide at have flere bolde luften på én gang. Trends, idéudvikling, kommunikation og sociale medier, emballagedesign, konceptudvikling, udvikling af visuel indentitet, magasin layout, webdesign er nogle af de ansvarsområder, som jeg var en del af.

VIA På Vejen – Undervisning på Herning Gymnasium
Underviser
/ September 2016
I dette projekt har jeg været en del af undervisningen på Herning Gymnasium. I samarbejde med Maria Nyholm har vi udarbejdet undervisningsmateriale til gymnasieelever på Herning Gymnasium. Formålet med “VIA På Vejen” har blandt andet været at informere om eleverne om VIA University College. Ydermere har vi tilrettelagt undervisningstimer samt materiale der omhandler “Idéudvikling af designprodukt til brand”.

OYOY Living Design
Praktik
/ April 2016 – Juli 2016
Trends, idéudvikling, kommunikation og sociale medier, emballagedesign, konceptudvikling, udvikling af visuel indentitet, magasin layout, webdesign er nogle af de ansvarsområder, som jeg var en del af.

Reklametryk
Bogbinder & aspirant
/ December 2014 – Nuværende studiejob
Jobbet har givet mig stor forståelse for håndværket bag det trykte medie. Jeg har været en del af et team, der hver dag søger for at eksekvere tryksager til danske og såvel udenlandske virksomheder i bl.a. mode og livsstilsbranchen. Jeg er særlig skarp inden for planlægning, koordinering, idéudvikling og administration af nye tiltag og koncepter.

Praktik – Reklametryk
/ Grafiker – August til Oktober 2014
Mit praktikforløb bestod af planlægning, idéudvikling og eksekvering af grafiske produkter. Her håndterede jeg både store og mindre ordrer fra såvel virksomheder som privatpersoner. Jeg gik derfra med et stor viden om det trykt medie, både teknisk og designmæssigt. Stærk dialog mellem kunder og leverandører. Jeg var en del af et innovativt og dynamisk team, som lærte mig meget om fra idé til produkt.

___________

Via Design & Business (Tidligere TEKO)
Professionsbachelor med speciale i Visual Fashion Communication
2015 – 2016

VIA Design & Business (Tidligere TEKO)
Designteknolog med speciale i Visual Fashion Communication
2013 – 2015

HTX Herningsholm Gymnasium
Kommunikation/it, engelsk og samfundsfag
2010 – 2013

___________